Следвайте Гласове в  Ламбо не предаде партията, не превърна каузата й

...
Следвайте Гласове в  Ламбо не предаде партията, не превърна каузата й
Коментари Харесай

Иван Таков: Ламбо не предаде партията, не превърна каузата й в клише и беше от най-обичаните в БСП

Следвайте " Гласове " в 
 Ламбо не съобщи партията, не трансформира идеята й в факсимиле и беше от най-обичаните политици в Българска социалистическа партия. Това сподели Иван Таков, ръководител на Българска социалистическа партия - София, по време на паметна вечер, отдадена на 80-годишнината на Стефан Данаилов. Събитието, на което уредник и хазаин беше Градският съвет на столичните социалисти, беше под наслов " Искам да бъдете щастливи... ". Официални посетители бяха племенницата на Стефан Данаилов - Росица Обрешкова и неговите близки другари Невена Малчева, Иво Атанасов и Чавдар Савов. Те си спомниха за актьора и политик Стефан Данаилов и описаха техни общи мемоари и истории. Събитието стартира с прожекция на къс документален филм, събрал видео и фото фрагменти от политическия живот на Ламбо, квалифициран от Чавдар Савов.

  " Той беше и Стефан, и Ламбо, и Цапето, и Мастера. Познавам го откак се помня. Беше наш фамилен другар, описа Иван Таков. - Помня, че първи Анжел Вагенщайн го назова " обичаният на целия български народ Стефан Данаилов ". Когато в Народния спектакъл " Иван Вазов " против Ламбо се изправиха политическата ненавист, отрицанието, измените на довчерашни другари, справедливите и умни хора опълчиха на омразата любовта и толерантността. И бяха прави ".
 Председателят на Българска социалистическа партия - София означи, че политикът Стефан Данаилов и през днешния ден остава обичан, уважаван и следван в образеца, макар недоверието и негодуванието против цялата политическа класа сега.
  " Ламбо е лице на нашата партия, обичан оратор, неин критик и войник. Както самичък споделя - " Участвал съм в преодоляване на много спешни обстановки в партията ", напомни Иван Таков. - Успяваше, тъй като можеше да убеждава, тъй като хората му имаха вяра. А за какво му имаха вяра? Защото беше потвърдил силата на своята персона. И тъй като неговото обръщение към тях беше: " Искам да бъдете щастливи... ".

Източник: bspsf.bg
 
 
 
14 Дек 202214914 Дек 202257414 Дек 2022150614 Дек 202234414 Дек 20227214 Дек 2022201КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Дек 2022227209 Дек 202260208 Дек 202283424 Sep 20223395
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР